Noaptea alba a creatorilor si designerilor

Noaptea alba a creatorilor si designerilor

În data de 11 octombrie 2014 de la ora 19.00 pâna la 04.00, Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, proiect al Asociatiei Atelierul de Creatie se muta în Iasi, la Teatru Fix si mai exact pe str. Cuza Voda, nr. 10. Curatoarele proiectului, Mihaela Ion si Teodora Vladescu pregatesc o expozitie cocheta cu mai mult de 50 de produse realizate de 12 creatori si designeri români. La aceasta expozitie cu intrare libera adaugam concerte live: Stefana Ganea & Fara Zahar si o brosura trilingva, gata a fi rasfoita.

Produsul de autor a spart bariera artei contemporane si a capatat statutul de obiect de arta. Schimbarea se simte în aerul iesean, asa ca te invitam pe 11 octombrie la Teatru Fix pentru a lua parte la cel mai mare eveniment cu produse de autor made in Ro. Cu alte cuvinte te asteptam la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs pentru a fi la curent cu cele mai noi trenduri în materie de bijuterie contemporana, design vestimentar si creatii de autor. Accentul în cadrul acestei editii a Noptii albe a creatorilor si designerilor de produs, la fel ca si în celelalte edisii deja organizate, este pus pe îmbinarea armonioasa între valorile culturale nationale si noile tehnici de realizare ale unui obiect. Noptile albe ale creatorilor si designerilor de produs sunt un melanj bine definit între designerii de produs consacrati si cei debutanti.

Vor expune designerii si creatorii de produs: PrintUnique, Jasmine FeltArt, Ionut Tima, Ziurel, Transformator, DLaura’s Art, Mona Dragusanu- Atelier handmade, Upside Down, Push Design, DecoBox, Wood Be Nice si Claudia Tame.